Voetbalvereniging BAARLO  
homeroutecontactprogrammazoek

Teams / Info
Teaminformatie
Futsal  Senioren 
 
Baarlo VR1
stand & uitslagen
 


Teamfoto Baarlo-vrouwen 2014-2015 (Foto: LenG)

Teamsamenstellingen: lees verder

Trainingsschema : lees verder


Programma en uitslagen (widget): [ lees verder ]FOTOMAP BAARLO-DAMESTEAMSPONSORS
Tenues - Trainingspakken - Tassen


.

 

 
15/03/15 Wittenhorst Vr1–Baarlo Vr1: 0 - 0 (0-0)
 
Dames slepen punt weg uit Horst

Duel met weinig inhoud

Afgelopen zondag stond het niet onbelangrijke uitduel tegen Wittenhorst op het programma. Winst zou hier een mooie marge opleveren. In de aanloop naar de zondag echter werd al duidelijk dat het, gezien het aantal afzeggingen, een moeilijke klus zou gaan worden. En dat werd het ook.


Net als in de heenwedstrijd viel er weinig te genieten; veel foutieve passes aan beide zijden en weinig tot geen echt uitgespeelde kansen; deden zich die wel voor dan ontbrak het afmaken. Het is daarom dan ook dat dit duel eigenlijk geen winnaar verdiende. Wittenhorst had bij vlagen weliswaar het betere veldspel maar zoals reeds gezegd leverde dit weinig tot niks op.


Keepster Wittenhorst voorkomt onheil !!! (Foto: Guus Korsten)


Een wedstrijd om gauw te vergeten want wijzer is hier niemand van geworden en Baarlo mag zich verheugen in het feit dat het toch een punt aan dit duel over hield. Niks meer en niks minder.

Op dus naar de volgende wedstrijd a.s. zondag tegen SHH. Het zal beter moeten aan de zijde van Baarlo wil hier enig succes behaald worden maar de Dames hebben nog wat goed te maken; het verlies in de thuiswedstrijd zal nog in het geheugen zitten en revanche hiervoor is meer dan op zijn plaats.

Verslag: Guus Korsten


 
Archief

stand & uitslagen

terug


Disclaimer